Suvi

Luonnon Taika

Suvi Suur-Inkeroinen

Hallintotieteiden maisteri
Luonto-ohjaaja
PilatesHealth-ohjaaja

Yliopiston ja yritysmaailman mutkien kautta löysin tieni hyvinvointipalveluiden äärelle. Olen huomannut, miten ihmiset ovat etääntyneet luonnosta ja luontoyhteydestä. Samoin kehon ja mielen hyvinvointi voi kiireiden keskellä unohtua. Nämä ovat aiheita, joihin keskitymme palveluissani.

Vuosien kokemus HR-työstä, monipuoliset ja laaja-alaiset opinnot ja erikoistumiset ovat tukena kaikessa siinä mitä teen. Omien kokemuksieni ja lukuisten koulutusten kautta olen oppinut sen mitä nyt osaan ja annan eteenpäin. Minulle tärkeitä arvoja ovat mm. yksilöllisyyden arvostaminen, ihmisen kohtaammien sekä tietoisuuden kehittäminen.

Minussa kohtaavat käytännönläheisyys,maalaisjärki ja henkinen puoli. Voit löytää minut ihmisten edestä puhumasta taukoamatta minulle tärkeistä asioista tai hiljaisena metsästä, tallilta tai muualta, jossa olen keskittynyt enemmän läsnäolemiseen.

Käymieni koulutusten ja kurssien sekä itseni kehittämisen kautta olen löytänyt minulle soveltuvat tavat tarjota palveluitani eteenpäin.

Jos olet kiinnostunut luontoretkistä ota yhteyttä! suvi@suvintuulet.fi